Keto revolutie

Keto revolutie

Word je er ook moe van om met overmatig buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering?


5d11e93bae95d-keto-all.png


Dit is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vetverbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden en graag…

Als dit niet iets is dat je wilt ervaren, dan is dit programma wellicht niks voor jou.MEER INFORMATIE

Intermittent Fasting 
Handboek

(waarde: €27)

Wanneer je het correct toepast dan is een combinatie van het Ketogeen dieet samen met intermittent fasting een manier om volledig te herstellen van een slechte vetstofwisseling en zul je meer ketonen aanmaken én gebruiken.

Dit zorgt ervoor dat je sneller vet zult verliezen en dat je mentaal een stuk scherper gaat zijn.

Je lichaam leert om niet meer afhankelijk te zijn van koolhydraatrijk voeding en aan het eind van het programma mis je de slechte voeding niet eens meer waar je nu teveel van zondigt.


21 Dagen Keto
Revolutie Kookboek

(waarde: €27)

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is?


DONE FOR YOU Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

(waarde: €27)

Nadat we duizenden Nederlanders en Belgen hebben getransformeerd met onze challenges hebben we een aantal dingen geleerd over hoe we tot échte verandering kunnen komen bij onze klanten.

En dit begint bij het geven van een maaltijdplanning die je gewoonweg kunt volgen zonder moeite.

Op deze manier zul je sneller resultaat zien omdat je direct aan de slag kunt. Alles is al gedaan voor je, je hoeft slechts onze bestanden te openen en je kunt beginnen!


MEER INFORMATIE

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.